SANDRA

Hej bloggen! Jag mår så jävla bra HEHEHEHHIHIHIHIHHOHOOHHO!!! VARFÖR? jo det ska jag berätta.. . börjar NU. ... WIIIE ajaa jag kan inte sluta vara glad asså är helt överlycklig asså sheeeeeeeeeit. I FEEEEEEEEEEEEEEL GOOOOD!!

Aja första grejen: Jag dissade niko, hur? JAG SVARA INTE NÄR HAN RINGDE. .. .ÄR JAG INTE SKÖN ELLER VAD?! JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV YEEEEEEEEAAAAAAAH. ..

andra grejen: Jag får en andra chans att göra italenska, och jag ska inte få ig på detta prov!! NO WAY

Tredje grejen: JAG HAR FÅTT JOBBEEEET OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG JAG HAR FÅTT JOBBET, JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD. HON RINGDE MIG IDAG OCH BA DU HAR FÅTT JOBBET. DET KOM SOM EN CHOOK EFTESOM ATT JAG TRODDE ATT DE VAR KLARA MED ATT RINGA RUNT. JAG ÄÄÄR SÅÅÅ JÄVLA GLAD YEEEEEEEEEEAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH

Fjärde grejen: SOMMARLOV SNART!!!!!!

fuck

Sandra du vet vad du måste göra. Du kan inte ge dig in i det här. Du får inte, det kommer fucka allting. Kom ihåg allting. Även om ni träffas får du inte fortsätta med detta. Du får inte, det är det värsta du kan göra. Om du startar ett förhållande med honom. Annars är det förstört. Du måste säga NEJ gå inte in i ett förhållande med honom. Okej, lyssna på mig. Även om det är perfekt, för det kommer fucka ur i slutändan

bröllop

Hejsan bloggen!

Igår var jag på bröllop. Det var superduper kult. Jag hade det trevligt. Det var utomhus, de hade galet tur med vädret. Maten var ok, musiken var grym, pipa var najs och drickan drack jag inte. Jag hade kul, men detta är inte anledningen till att jag skriver. Utan jo typ halvt.
Gissa vem som smsade mig igår. Jo Niko. Han vill försöka igen. Jag vill oxå göra det. Men jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill träffa honom, kyssa honom och krama honom. Jag har saknat honom så mkt. Jag vill det här så gärna. Så himla gärna att jag dör. Jag vill, jag vill, jag vill. Men vad händer om det slutar på samma sätt.

SOL + MATTE A NP DEL 2 + VATTENKRIG

Hejsan bloggen!

Ett tag sen eller huuuuuuuuur?
Så vad har hänt den senaste veckan? Det har varit 20+ grader och det har varit JÄVLIGT KUL säger jag bara. Så himla underbart att jag nästan dööör, helt helt underbart. Så vad har hänt på sistonde, jag börjar med sak nummer ett (DET KOMMER MUCHO STUFFOOO)

1. Förra veckan i lördags hade rayhana en tjejkväll. Hon fyllde år så vi firade henne. Det var jag, rayhana, insaf, marie och sara. Vi drack lite och efter det ringer alby killarna. Vi har dissat de flera gånger men ändå ringer de oss. Så vi tänkte, visst kom om ni vill men vi går ingenstans. De ringer upp oss, kommer med taxi och chilar med oss. Innan kvällen hade börjat hade eddie skickat sms och frågat om han fick komma, och eftersom att ja är svår skrev jag "vi får se" men det slutade iaf med att de kom. Men arman, gabbe och ibbe kom inte. Det var en chok eftersom att de är ju typ våran standard liga. Så de var weird att de inte var med. Men aja, sen tidigare hade jag varit ovän med alan. Så under chillkvällen när båda sitter i vardagsrummet säger han: Sandy, vi måste prata. Jag ba: Okej. Så vi pratar och han ber om ursäkt och allting och jag ser visst. Efter en kvart (enligt mig, tjejerna säger att det är längre) drog jag ifrån honom. Rayhana mådde dåligt så vi la henne och jag låg och sov. Och nu kommer det värsta av allting. När killarna drar är eddie och insaf inne i rummet. Sara och Marie hade lyssant vid dörren och de hörde stöningar och att sängen gungade. (Anledningen till att de blev så nojiga var för att vi skulle  bevisa alby killarna att vi inte gör saker, och vi hade visat det genom att hållt oss borta från de. Så vi bestämde att man fick max strula)De försöker väcka rayhana som inte vaknar och då vaknar jag helt plötsligt. Och då försöker vi väcka ryayhana och belive me - det var jävligt svårt ska ja säga. Tilll slut vaknar hon upp och insaf och hon tjafasr. Insaf gjorde inte piss med grabben hon hade inte sex med honom (TROTS ATT HON GICK IFRÅN MED TROSOR OCH HON GJORDE ALLT FÖRUTOM SEX) Aja, det där var det värsta vi gjorde. Och det har gett oss skit,aja skit i.

2. Det har varit otroligt soligt på sistonde, jag har solat och fått lite färg och umgåtts med vännerna. Sedan har jag fått reda på lite saker som har gjort en ledsen. Det går allt för mkt rykten om oss i alby. Marie snackade med geggi i måndags och han hade hört massa saker om oss och våra kompisar. Eller inte om mig tror ja för då hade han sagt något. Asså insaf och rayhana har skämt ut oss så grovt och jag får ångest. jag har gjort två fel, strulat med två killar. men det är det enda och folk säger att jag är orre. DE RÖRDE INTE ENS MIG. det där är det värsta jag har hört. Och enda anledningen till att jag tar åt mig är för att det är för mkt. Det har blivit överdrivet och jag, aa jag vet inte vad jag ska säga mer. Men en positivt grej är att almasa berätta att de sa att alla langa förutom jag. Det gjorde mig lättad.

3. I torsdags, igår (fredag idag) solade vi i kungsan med almasa och sara (asså jag och marie). Och vi redde ut allting och rensade luften. Vi pratade och det var skönt. Jag hatar att ogilla folk, gillar att gilla folk. hahha men de var mkt bättre mellan oss och vi berättade allt vi har tyckt om varandra den senaste tiden. Det var skönt och det blev en lyckad dag.

4. np del två. Jag är hur nojig som helst. Detta påverkar mitt betyg så otroligt mkt och jag hoppas på ett bra betyg. Jag hoppas jag fick bra på provet. Assså herreeguuud. ...

5. IDAG VAR DET EN RIKTIG SOMMARDAG. Helt otroligt. vi hade vattenkrig och det var sååå jäääävla kul. Asså jag dog, jag och sara var helt dygnblöta och vi kasta vatten på jakob och banchun och vi hade så kul. Det var så skönt riktigt sommarväder. Och typ de flesta som satt ute satt och kolla på oss. Det var galet kul och något jag inte vill glömma. HAHAHHA de är därför jag skriver idag. SÅÅÅÅÅÅÅ JÄÄÄVLAAAA KULLLL HIHIIHIHIHIH

-

Jag gick på ett jobbintervju. Det kändes fett bra, jag hoppas att jag får jobbet. Fan fan fan fan


NORSBORG FESTEN - TAGEN FRÅN RAYHANA

Vilken jävla natt det var igår!
Allt började bra. Vi fixade oss och drog till lokalen. Men innan allt började då spärras mitt simkort haha perfekt tajming, Sandra är bäst :P sen började mina närmaste komma. Och som vanligt ska det hända en massa äckligt knas! fan asså, människor! hur fan kan man göra så? Det började komma en massa oinbjudna folk, de bankade på dörren och gav inte upp och saker började förstöras. Men jag är glad att jag har fina killkompisar som sa åt och hjälpte till hela tiden. Tack Hamodi och Amir. Men ändå är människorna så äckliga och stannar kvar för att komma in. Fyfan säger jag bara. Vad fan ska jag göra? mina tårar började forsa ner när två äckliga tjejer öppnade sin mun, har lust att smälla till dom på deras äckliga tryne så jävla hårt..menmen hoppas nån fyller dom med vodka så de blir medvetslösa och dör i ambulansen. Jag försökte göra det bästa av situationen. Till slut kom det mera folk, de oinbjudna kom också in. Norsborgs äldre försökte fixa allt och se till att de lugnt men ju fort de gick så kom de små djuren tillbaka. Men jag har lärt mig av det här eller vi gör det aldrig. Det är same shit varje gång ändå så gör vi det.

Jag kunde inte slappna av nånting under kvällen för det är så himla mycket ansvar plus en tjej fick åka till sjukhuset för en person hade tankat ner henne med vodka..fyfan det var hemskt. Och jag kände ingen medkänsla igår för jag var så arg, ledsen och kändes som om festen bara var ett fel men idag känns det. Hoppas hon mår bättre. Och klart jag hade kul, jag bjöd människor jag tycker om men som sagt det ska alltid gå snett på nåt sätt. Men ändå så knöt man "nya kontakter" och till slut vart kvällen lyckad. Folk började gå för vi ville det, sen så var det vi kvar. En massa dans och nöjen.
Det hände så mycket annat men det jag skrivit räcker nog :) tills nästa gång hoppas jag att det blir bättre och aldrig i en lokal i Norsborg. Never again i Norsborg. Never never never.

Sandra, Insaf, Lisa, Marie Amir, Hamodi och Hussein. Ni är dagens personer!

Imorgon åker jag, är inte så taggad men som sagt när jag väl är i flygplatsen då blir jag såhär "omg jag ska verkligen åka" hjärndöd jag vet haha. Men jag hoppas verkligen allt går bra och inget händer med flyget. Vädret är ju inte direkt så motbjudande heller menmen. Kl 7 drar vi härifrån sen checkar vi in oss och 10.20 lyfter vi.

Just nu är jag hos pappa, vi kommer bli skjutsade av min kusin dit från mammas ställe så om en stund ska jag rulla vidare till mamma.

Kommer sakna mina tjejer så jävla mycket. Fan tjejer, försök ha så kul nu så ni har mycket att berätta sen!
PROMISE? love you bitches!


8/2 - 19/2

CIAO

inlägg taget från rayhana - något som behövs.

Hej allihopa. Har ni haft en rolig lördag? Det har jag haft.
Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, käkade skräp och rökte vattenpipa. Och finaste Sandra kom till slut, dagen blev hel. Vi behövde det här. Att prata ut om allt och bara ha det roligt utan en massa drama. Ja, vi kan också ha kul och behöver inte festa hela tiden. Synd att man ska stämpla människor för lilla minsta sak. Men om man tänker efter. gör alla exakt samma saker.
Tjejerna drog i alla fall för en stund sen och här sitter jag med huvudvärk efter all rökande haha härligt! Och Jovan, vattenpipan blev lyckad till max och ingen cola hälldes i eller något ;) 

Vissa vänner vet man vart man har dom och hur mycket man älskar dom. Och jag vet vilka jag har och älskar och jag är glad att ni finns. Att ni alltid finns där till hands genom våt och torrt. Att ni inte är falska och bara utnyttjar. Jag älskar er för att ni är er sjävla, ärliga och är underbara människor.



sommar09

Hej sandra, det var ett taaaaaaaag sen. Ajaa jag måste skriva lite kort om sommaren 2009. VIll inte glömma den, absolut inte.

Sommar2009 var en av mina bästa sommrar. Den spenderades med Marie, Fati & Mehri. Det var sommaren innan jag började gymnaiset och samma sommar som jag tappade kontakten med min nära vän amina. Detta är endast positivt och något jag inte ångrar. Sommar 2009 gav mig självförtroende och jag hade så jävla roligt. Jag var i älvsjöbadet med tjejerna och vi fick våran älvjögrupp, jag lärde känna jakob & de - detta ledde till en chillkväll hemma hos mig SUPERDUPERKUL, jag åkte till turkiet i två veckor med familjen - något som behövdes, vi blev bruna - jag blev lite allt för brun, vi lärde känna folk i älvsjö. Skit roligt. Sommar09 var ett så roligt sommarlov. Som jag aldrig kommer glömma.
Vill bara se till att jag aldrig glömmer det.


ingen rubrik

De senaste dagarna har det varit helt fuckt up. Som jag har läst, jag vet inte om du har märkt det. Men jag har festat nästan varje helg. Och haft fester hemma. Och alla vet om mina fester, detta är knappast något positivt. Just nu går det så jävla många rykten om oss att jag dör. Så jävla mkt skit snack om oss att jag dör. Så jävla mkt saker om oss att jag dör. TROTS att ingen vet vilka jag har strulat med. Det har varit tre pers och de vet om en.Assså jag har inte gjort ett skit och de snackar skit om mig. Jag orkar inte med det här. Men å andra sidan tänker jag på att. Jag lever bara en jävla gång. Får jag inte ha kul och festa. Är en festtjej en dålig tjej? Just nu vill jag ta en pistol i skallen och skjuta mig själv. Det känns så jävla bra att jag ska bort från sthlm i helgen. Jag mår bra. Men döda mig. skjut mig. Ibland tar man ett sne steg och gör misstag, men hur går man raka vägen igen? Hur hittar man tillbaka till vägen man gick? Hur kommer man tillbaka. . . det är den svåra frågan

RSS 2.0