OLD SANDRA VS NEW SANDY



SANDRA - Jag för några år sen kallades för Sandra. Inget mer eller mindre. Sandra, en i mängden bara. Jag kommer ihåg hur dåligt självförtroende jag hade, jag sa aldrig vad jag egentligen trodde och vågade inte säga ifrån. Jag var svag, klen och naiv. Jag mådde dåligt för det mesta. Sa aldrig vad jag tyckte och kände. Utan gick runt med dåligt självförtroende dag in och ut. Men det förändrades, jag förändrades. Jag blev någon ny person.

SANDY - Iår, i slutet av förra året. Blev jag kallad för något jag alltid velat bli kallad för, nämligen sandy. Jag har alltd velat bli kallad för det. För då var jag inte en i mängden, då var jag inte bara SANDRA. Utan nu är jag SANDY. Det är inte många som blir kallade för det, men jag är sandy nu. Mitt självförtroende började växa, min kropp blev finare och jag vågade vara mig själv. Jag säger allt jag tycker och kännder - jag är ärlig. Jag är inte naiv, jag går inte på det folk säger. Och jag säger ifrån. Jag är motsatsen till mitt förra jag. Jag är en person jag trivs att vara. Jag älskar mig själv. Jag älskar hur jag har förändrats, hur jag har blivit något bättre. Både för mig och min omgivning. Jag älskar att jag vågar vara mig själv, i alla lägen med vem som helst. Jag är ingen annan. Jag är Sandy, den personen jag alltid velat vara. Och det gör mig glad. Jag kunde inte gå förbi speglar förut, jag vågade inte titta på mig själv. Men det förändrades. Nu kan jag gå förbi de, jag kan säga "jag ser bra ut", jag kan säga "den där tröjan är ful" och jag kan säga ifrån. JAG KAN, JAG VILL, JAG SKA.


Long time ago

Hejsan det var ett tag sen!

Under den här tiden har mucho hänt, tror jag. Hahah verkligen daaaamp. Aja jag har fått tillbaka min dator, så nu kommer jag kunna blogga mer för mig själv. Och det är ju helt underbart. Sportlovet var inte alls så kul som jag trodde. Lisas fest blev fuckt up men den hade blivit så jävla lyckad om inte norsborg barnen hade förstört. Och juste, jag har blivit mkt närmare med sara. Men asså allting är så jobbigt i skolan, inget är detsamma. Det känns inte som att jag kan lita på rayhana mer, men jag kan börja lita på sara. Och lisa har blivit galet tråkig, hon har blivit riktigt dp. Helt knaaaaaaas. Asså det som förstör allt det här med skolan är att jag umgås med tjejerna på fritiden. Då påverkas skolan när de blir konstigt i fritiden. Så just nu är det så att jag tar varje dag som det kommer sen ser man vem man umgås med. Helt weird och inte alls som jag vill ha det, men ibland får man bita ihop. Jag är bara orolig över en sak, jag ska ju ge sara en sista chans. Och jag är skit nojig över att hon sviker mig igen. Då kommer jag att få äckelorre damp. Men jag får väl chansa. Idag är det första helgen efter sportlovet. Igår skulle jag och marie ut. Men ingen orkade så vi gick på en promenad. Sen blev vii så peppade att vi hoppas på bussen och tänkte åka till heron och möta jakob och de. Men sen när sara inte kom så sket vi. Det slutade med att vi åkte tillbaka hem. Och jag tror att vi ska ut ikväll. Men jag har ett problem. Jag ska hjälpa meena med nya huset och ingen är hemma. Jag har messat mama och meena. Men min comviq tog precis slut så jag har liksom ångest. KNAS MANNEN, och ikväll ska jag ut. efter att ha hjälpt till asså .. .

PUSS OCH KRAM HÖR AV MIG SEN :D

Andra helgen.

Igår var det torsdag. Alltså första dagen på påsklovet. Jag och tjejerna hade ingen aning om vad vi skulle göra. Men efter skolan drog jag hem, hämtade pengar sen åkte ja vidare till marie. Vi visste inte alls vad vi skulle göra, me eftersom att det var hennes sista helg innan hon skulle åka så var vi tvugna att dra ut. Vi mötte först upp sara och sen åkte vi till heron där vi skulle träffa tjejerna. Men de var så sega och heron var HELT dött så vi åkte t skärholmen och mötte upp de. Ibbe hade ringt sara massa gånger så det slutade med att vi drog dit. Och det var knas för hahhahahaha omg assssså det som hände där var NADA GOOOOD. Eller ja gjorde INGENTING, HAHAH som att man måste göra saker hela tiden. Men aa tjejerna gjorde massa saker. Och ja har druckit för mkt på sistonde kom jag på. Och de flesta har blivit STÖRSTA ORRARNA. Så jag är lite orolig. Men nu har vi bestämt oss för att det är SISTA gången vi träffar de igen. trots att vi har sovit där tre helger irad (?) KNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS... .. Men det jag har kommit på är att vissa har blivit orrar, jag har börjat dricka för mkt och att hur långt ska det här gå?

Fan, dricka förstör folk och ja borde liksom aldrig börjat. Men aaaaaaaaaaaaaaaaaah ja orkar inte tänka på det mer.

Aja hemma hos alan var vi uppe hela natten och det blev massa knas och jagvetintevad. Men vi sov typ halvt en timma eller en halvtimma. Sen vaknade ja upp och blev galet pigg. Runt 1 drog vi till rayhana och hade "eftersnacket" hahaha. Vi åt mat och jag, sara och marie åkte till huddinge. Jag drog till marie vi var där, fräschade upp oss lite sen åkte v till södertälje. Jag kolla på vilken klänning hon borde ta sen träffade jag mina ÄLSKLINGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR. Jag hade inte träffat de på skit länge så det var skönt. Från början var det lite stelt för B var där men sen när vi gick till winnie blev allting mkt bättre. Vi hade skit kul, chillade med vattenpipa och lyssna på musik och dansade. Sen gick vi hem med kusinerna och sen tillbaka till winnie och sov här.

Nu är vi här och snart ska vi dra.


RSS 2.0